Βιώστε τα καλύτερα δύο κόσμων.


Ευέλικτο και απολαυστικό στην οδήγηση, το νέο Kona Electric είναι το πρώτο ηλεκτρικό, συμπαγές SUV στην Ευρώπη. Το επαναστατικό νέο μοντέλο συνδυάζει εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία με το τολμηρό στυλ και την ευρυχωρία ενός SUV — χωρίς συμβιβασμούς.

Ένα ηλεκτρικό SUV χωρίς συμβιβασμούς.

Συνδυάζοντας την ευρυχωρία και την εντυπωσιακή εμφάνιση ενός SUV με εξαιρετική ηλεκτρική αυτονομία έως 449 χλμ., το νέο Kona Electric προσφέρει μία εμπειρία ηλεκτροκίνησης χωρίς συμβιβασμούς!

Ηλεκτροκίνηση. Με στυλ.

Συνδυάζοντας ανάγλυφες επιφάνειες με μία έμφυτη κομψότητα, το νέο KONA Electric δείχνει εντυπωσιακό από όλες τις οπτικές γωνίες.

Δεν αποφορτίζεται ποτέ.

Το νέο Kona Electric διαθέτει χαρακτηριστικά που παρατείνουν έξυπνα την αυτονομία του: Εκτός από τη μπαταρία του που είναι σχεδιασμένη για μέγιστη απόδοση, επιτρέπει ευέλικτη φόρτιση και παράγει πρόσθετη ενέργεια κάθε φορά που φρενάρετε.

5-ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο KONA Electric είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον αυτού, η πολύ αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου του KONA Electric καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.